Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kanin i et tårn


Beskrivelse


De to dyr, Balu og Ninus, tager på tur til byen. De vil op i et højt rundt tårn. Hvad mon der sker i tårnet? Og hvilket tårn er det mon?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juni 2017

af

af

Jeanette Pejtersen

d. 7. juni 2017

De to venner Balu og Ninus kører ind til byen. De går op i et højt tårn. De tror, der er en farlig ulv i tårnet, men hvem er det mon? Læs bogen og find ud af det. Kan læses, hvis man er 7-8 år.

Dyrene Balu og Ninus kører i bus ind til byen. De går op i et højt tårn. I tårnet står der et andet dyr bag en dør. Balu og Ninus tror, det er en ulv. De bliver bange. Teksten er sat op i tre til fire linjer øverst på hver side. Der er to til seks ord på hver linje. Der er illustrationer i farver på hvert opslag. Bogen er i serien "Læs lydret 2". Der er opgaver til bøgerne på forlagets hjemmeside.

Fin lille historie om to dyr, der tager på tur til en by, og går op i et tårn. De store illustrationer hjælper med at forstå teksten. Der står fx ikke, at de er i København og Rundetårn, men det kan man se på illustrationerne.

I samme serie kan nævnes Kanin på tur. Den handler også om Kanin, som er på tur med Balu. Den har samme sværhedsgrad som "Kanin i et tårn".