Bøger / faglitteratur til børn

Kanin


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. aug. 2017

af

af

Stine Veisegaard

d. 15. aug. 2017

Vil du være din kanins bedste ven? Bog med masser af gode råd til pasning og pleje af kaniner. Vil du teste din viden om kaniner, så slut af med kaninquizzen. Til dig, som er vild med kaniner. Fra 10 år.

Bogen giver svar på en masse spørgsmål om kaniner. Hvilke kaninracer findes, hvilken skal du vælge og hvordan passes kaninen? Der er også afsnit om, hvordan du kan træne med den, og hvilket legetøj kaniner kan lide. Vil du teste din viden om kaniner, kan du tage kaninquizzen. Bagerst er ordforklaring over de sværeste ord. I registret kan du finde det, du leder efter i bogen. Bogen er i hårdt bind og har mange fotos. Meget af teksten står i farvede faktabokse. Bogen er udgivet i serien "Kæledyr".

Bogen kommer godt rundt om kaninen som kæledyr. Man får mange gode oplysninger. Den har et flot og farvestrålende layout, og de mange farvefotos og faktabokse i glade farver giver lyst til at læse bogen. Bogen er let at læse.

Minder om Sådan holder jeg kaninKaninKaninen - hedder Guffe, udgivet i serien "Sådan holder jeg -" som er tilbage fra 2007. Ønskes meget letlæste bøger om kaniner, findes Kanin eller Kaninen - hedder GuffeMinder om Sådan holder jeg kanin, udgivet i serien "Sådan holder jeg -" som er tilbage fra 2007. Ønskes meget letlæste bøger om kaniner, findes eller en - hedder GuffeMinder om Sådan holder jeg kanin, udgivet i serien "Sådan holder jeg -" som er tilbage fra 2007. Ønskes meget letlæste bøger om kaniner, findes Kanin eller .Informationer og udgaver