Bøger / faglitteratur til børn

Kaniner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juni 2016

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 7. juni 2016

Omslaget viser et foto af en kaninunge, og i hele bogen finder du nuttede billeder af små kaniner - lige til at kramme. Det er en hurtig læst fagbog - til dig der elsker bløde kæledyr og læser på let-tal 15 niveau/fra 6 år.

I serien "Min første bog" kan du nu læse, hvad der er specielt for kaniner. De er bløde, hurtige, har stærke ben, har lange ører og elsker at grave og spise grønt. Du kan læse om vilde kaniner, der bor i huler og lidt om kaniner som kæledyr - men du kan ikke læse om, hvordan du skal holde og passe kaniner som kæledyr. Dog får du at vide, at kaniner føder mange unger hver år. Der er på alle sider fotos af forskellige typer kaniner.

Bogen giver dig et hurtigt overblik over, hvad en kanin er for et dyr. Den er meget farverig og viser flotte fotos af kaniner i flere farver og størrelser. De er nuttede og dejlige at se på. Omslaget viser en kær kaninunge lige til at kramme. Teksten er kort og overskuelig, og der er brugt mange gentagelser af ord. Ordene er sat med store typer. Bagerst er en liste over andre materialer om kaniner samt en liste med stikord.

I 2015 kom af samme forfatter bogen KaninKæledyrJeg elsker min kanin. I Kæledyr og Jeg [elsker] min kanin finder du også oplysninger om kaninerI 2015 kom af samme forfatter bogen Kanin. I og Jeg [elsker] min kanin finder du også oplysninger om kaninerI 2015 kom af samme forfatter bogen Kanin. I Kæledyr og Jeg [elsker] min kanin finder du også oplysninger om kaniner.