Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Kaosvega


Beskrivelse


Farvestrålende og skøn kogebog om at lave grøn mad i en fart i en travl hverdag. Nemme opskrifter til alle, der er vilde med hurtig og grøn hverdagsmad.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. sep. 2021

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 17. sep. 2021

Farvestrålende og skøn kogebog om at lave grøn mad i en fart i en travl hverdag. Nemme opskrifter til alle, der er vilde med hurtig og grøn hverdagsmad.

De to forfattere bag kogebogen Mega vega har samlet 50 hurtige opskrifter på nem og grøn hverdagsmad. Bogen indledes med et afsnit om den kostsammensætning man skal være opmærksom på, når man lever vegetarisk, så man sørger for at få de rette næringsstoffer. Herefter er opskrifterne inddelt i fem afsnit - "Hverdagskost", "Less is more", "Soloretter", "Det er saucen der gør det" og "Simple søde sager". Der er familievenlige retter, retter, som er gode til singler, gæsteretter og desserter fyldt med gode råvarer. Filosofien bag bogen er, at man skal huske at nyde maden, dufte til den, dække pænt op osv., og når madlavningen tager kortere tid, kan der frigives tid til netop dette. Gennem bogen er der også angivet hvilke opskrifter, der er veganervenlige.

En virkelig spændende og anderledes vegetarkogebog med mange sjove udtryk, fx at opskrifterne er udviklet med Tyren Ferdinand som ledestjerne. Opskrifterne er nemme at gå til og indeholder ingredienser, der kan fås i ethvert supermarked. Farvefotos af de færdige retter er pænt sat op og giver et godt indtryk af retterne.

Grøn hverdagsmad findes også i Den grønne flyttehjemmefrakogebogGrøn aftensmad og Grøn aftensmadGrøn hverdagsmad findes også i Den grønne flyttehjemmefrakogebog og .Informationer og udgaver