Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kaptajn Underhyler og de radioaktive robo-bokseres rærlige rædselsregime : den tiende heltefortælling


Beskrivelse


Jimmy og Otto er nødt til at rette op på de forfærdelige ting der skete i sidste bind, og det kan de kun gøre ved at rejse i tiden - rigtigt meget.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. sep. 2013

af

af

Martin W Hansen

d. 17. sep. 2013

10. bind i den sjove og skøre, letlæste serie om Kaptajn Underhyler. Egner sig til frilæsning for de læsetrætte drenge på ca. 8-10 år.

Sidste bind i serien var længe undervejs og meget ventet. Det vil glæde målgruppen, at dette næste bind kommer allerede nu. Serien er kendt og har været et hit på vore biblioteker de sidste mange år, og der er intet ændret ved formen med det nyeste bind. Det er meget, meget fjollet og giver sjældent megen mening - men sjovt - det er det. Sidste bind endte i noget af en cliffhanger, som der (på vanlig seriefortælllingsvis) bliver rettet op på og forklaret i dette bind, og så begynder en lang tidsrejsefortælling, der i sidste ende munder ud i, at vi får en forklaring på universets skabelse, hvorfor dinosaurerne uddøde samt hvordan den sidste istid opstod - naturligvis krydret med tegneserier og vend-o-rama. Det er et virkeligt godt 10. bind i serien, som ender med, at vi bliver lovet et 11. bind, som forhåbentligt kommer i 2014.

For målgruppen kan det godt være svært at finde noget der kan måle sig med Kaptajn Underhyler. Jeff Kinneys Wimpy Kid kommer tæt på.

Et virkeligt godt (og gakket) bind i serien - vi glæder os allerede til det næste.