Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kaptajn Underhyler og den Bioniske Busserdrengs barske bedrifter. 2. del : De rædselsvækkende robotbussere ryster rivejernet : den syvende heltefortælling


Beskrivelse


I en blanding af billeder, tekst og tegneserie roder de uheldige og fjollede drenge, Jimmy og Otto, sig igen ud i vilde oplevelser. Denne gang fører det til et opgør med en bussedreng, slimsnottere og snotrobotter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. maj 2006

af

af

Lars Aagaard

d. 3. maj 2006

Harmløs splat og begavet fis, heltefortælling om de to (delvise) genier Jimmy Dahl og Otto Fisker, som i sjette og syvende del af denne herlige serie med indlagte tegneserier og vend-o-ramaer går til kamp mod selvhøjtidelighedens apoteose, klassekammeraten Thorkild Smiske. I alle bind opsummerer de to kvikke knægte i en ubetalelig hjemmestrikket tegneseriestil, hvad der gik forud, så vi alle kan være med i løjerne. Startskudet er en opfindelse, de to præsenterer på en Praktisk Demonstrationsdag i klassen, en Splatter, ketchup-pakker placeret under et toiletbrædt. Tænk selv. Naturligvis accellererer løjerne, som hver gang ender sådan: "ÅH NEJ!" skreg Otto. "IKKE IGEN!" hylede Jimmy. Undervejs præsenteres vi for utrolige opfindelser, ikke mindst Thorkilds Kombi-O-Tron 2000, der som forventet overrasker. Serien er helt ensartet, og gamle læsere vil gå sammen med nye i spændt forventning. Fra 9 år.