Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Karens klude


Beskrivelse


13 opskrifter på strikkede bomuldsklude.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. sep. 2016

af

af

Camilla Sejerøe

d. 23. sep. 2016

Lille bog med 13 opskrifter på hæklede og strikkede klude. Oplagt til alle, der gerne vil have et lille, nemt håndarbejdsprojekt.

Der præsenteres 13 opskrifter på forskellige klude i mange former. Hvert opslag har et farvefoto på venstre side og opskriften på højre side. Indledningen er en lille historie om forfatteres oldemor, Karen, der lavede klude til familien. Bagerst garntyper og forkortelser. Sisse Chytræus har tidligere udgivet forskellige strikkebøger, bl.a. Sisse's sjalerStrikketøj - til baby og Strikketøj - til babyDer præsenteres 13 opskrifter på forskellige klude i mange former. Hvert opslag har et farvefoto på venstre side og opskriften på højre side. Indledningen er en lille historie om forfatteres oldemor, Karen, der lavede klude til familien. Bagerst garntyper og forkortelser. Sisse Chytræus har tidligere udgivet forskellige strikkebøger, bl.a. Sisse's sjaler og .

Meget anvendelig opskriftssamling, der ikke gør megen væsen af sig, men gør det den skal.

Der er i 2016 udkommet 2 lignende bøger, nemlig Hæklede kludeStrikkede klude og Strikkede kludeDer er i 2016 udkommet 2 lignende bøger, nemlig Hæklede klude og .