Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Karl Smart - en monster-date


Beskrivelse


Karl har fået en rival. Det er August. Karl foreslår, at de skal lave en gyserfilmaften. Han vil gøre alt for at skræmme August, men det giver bagslag, og det bliver August, der får et kys af Tilly.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. okt. 2019

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 25. okt. 2019

Karl Smart synes selv, han er uimodståelig. Han er både klog, smart og flot, synes han da selv. Han vil rigtig gerne være kæreste med Tilly. Hertil behøver han hjælp fra sin bedste ven Kalle. Fra 9 år.

Tre bøger om Karl Smart, der kan alt og tør alt. Bøgerne udkommer i "Rød læseklub" fra Alinea. De tilhører gruppen af sjove og humoristiske bøger. Historien fortælles af Karl Smart selv. Nogle gange er der lavet små notater i margin om det, der sker. Der er farvede illustrationer undervejs, men ikke på hvert opslag. Bogen er inddelt i kapitler og første kapitel i hver bog er en introduktion, hvor Karl præsenterer sig selv. Der findes opgaver på læseklub.alinea.dk.

En ny sjov serie. Der er brug for sjove bøger, der er lette at læse. Forfatteren er tydeligt inspireret af de engelske serier om Wimpy Kid og Timmy Taber, men det gør ikke noget. Det er blot fint, at der kommer sjove bøger af danske forfattere. Disse vil appellere til både piger og drenge. De børn, der har været vilde med de engelske serier, vil elske at gå om bord i Karl Smart også. Her er sjov fortælling, sjove tegninger og små finurlige noter i margin. Bøgerne i serien kan læses i vilkårlig rækkefølge.

Er man til sjove bøger, kan det anbefales at læse serien Timmy Taber - ingen er fejlfriWimpy Kid. Bind 1 : Ikke en dagbog, hvor Timmy ligesom Karl fortæller om sig selv. Wimpy Kid. [Bind] 1 kan også anbefalesEr man til sjove bøger, kan det anbefales at læse serien Timmy Taber - ingen er fejlfri, hvor Timmy ligesom Karl fortæller om sig selv. Wimpy Kid. [Bind] 1 kan også anbefales.