Bøger / skønlitteratur til børn / billedbøger

Karla håber på en kattekilling


Beskrivelse


Sød billedbog om pigen Karla, der får en kattekilling. Der er mange ting, der skal være styr på, når man får en kat, men Karla er helt klar. Fra 4 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. juni 2022

af

af

Nynne Jakobsen

d. 10. juni 2022

Sød billedbog om pigen Karla, der får en kattekilling. Der er mange ting, der skal være styr på, når man får en kat, men Karla er helt klar. Fra 4 år.

I "Karla håber på en kattekilling" glæder Karla sig meget til at få en kattekilling. Ventetiden føles lang, men endelig kommer dagen, hvor killingen Tigermis flytter ind. Tigermis går på opdagelse både inde og ude og leger med alt, hvad den kan få fat i. Om natten finder den ro i Karlas bløde seng. I "Holger håber på en hundehvalp" har Holger fået lov til at få en internathund. Valget falder på den søde og frække Pjevs. Pjevs synes, det er svært at være alene hjemme, men den elsker at gå ture, øve kommandoer og stjæle sandwicher. Bøgerne er opbygget på samme måde, så man følger processen fra anskaffelsen af dyrene til det første stykke tid med de nye familiemedlemmer. De er ens i udtryk og stil, og efter hver afsluttet historie følger et par sider med katte-/hundefakta og gode råd til pasning og pleje.

Hyggelige og lærerige billedbøger til alle, der overvejer at anskaffe sig en kat eller hund. De detaljerige illustrationer i klare farver, med søde dyr og glade børn og voksne, er med til at understrege den glæde, der er forbundet med at få et kæledyr i familien.

Billedbøgerne Vores helt egen katVores helt egen hund og Vores helt egen hund har udover selve historierne også små faktatekster om pasning og plejeBilledbøgerne Vores helt egen kat og har udover selve historierne også små faktatekster om pasning og pleje.