Bøger / faglitteratur / vejledninger

Karla Kanin og hendes venner : hæklede påklædningsbamser


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. aug. 2017

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 9. aug. 2017

Opskrifter på hæklede påklædningsbamser, med hver deres personlighed og garderobe. For alle ivrige hæklere, nybegyndere som øvede.

"Karla Kanin og hendes venner" er en samling af opskrifter på hæklede bamser, hvor forfatteren Natascha Winther Olsen har givet hver især en lille garderobe og en stor personlighed. Der er opskrifter og hæklevejledning på 14 forskellige dyr. Hver opskrift har billeder af det færdige resultat og trin-for-trin vejledninger. Der er også vejledninger til montering. Videre er der tips og tricks til hvilke materialer og redskaber, man får brug for. Opskrifterne er markeret med en eller to små cirkler, alt efter sværhedsgrad.

Hækling er populært og flere og flere kaster sig over denne hobby. Derfor vil denne bog med opskrifter på påklædningsbamser helt sikkert vække glæde for hæklere. Der er mange hæklebøger på markedet, men denne skiller sig ud ved, at de hæklede dyr er påklædningsbamser, hvor man kan hækle en garderobe til. Vejledningerne er dejligt overskuelige med cirkelsystemet, så man nemt kan springe ind hvor sværhedsgraden passer til ens kunnen.

Hvis man kan lide denne, er fx Nye hæklede dyrFlere hæklede dyrEdwards menageri og Flere hæklede dyr af Maja Hansen, at anbefale. Den kan desuden også sammenlignes med Edwards menageri af samme forfatterHvis man kan lide denne, er fx Nye hæklede dyr og af Maja Hansen, at anbefale. Den kan desuden også sammenlignes med Edwards menageri af samme forfatterHvis man kan lide denne, er fx Nye hæklede dyr og Flere hæklede dyr af Maja Hansen, at anbefale. Den kan desuden også sammenlignes med af samme forfatter.