Bøger / faglitteratur

Karma, synkronicitet og mod


Beskrivelse


Coach og clairvoyant skriver om de tre overordnede universelle love; karma, synkronicitet og mod. Desuden små zenhistorier, der er gået i arv fra generation til generation, og personlige historier fra forfatterens arbejds- og kærlighedsliv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2019

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 27. sep. 2019

Spirituel bog, der omhandler emnerne karma, synkronicitet og mod, fortalt ud fra Rikke Hertz' professionelle virke som spirituel ledelsescoach og hendes private historie. For voksne med interesse for spiritualitet og selvhjælp.

Bogen er bygget op med gennemgang af henholdsvis karma, synkronicitet og mod. Derimellem er der flettet små zenhistorier, der er gået i arv fra generation til generation. Hvert af de tre hovedbegreber behandles også praktisk, idet der er 10 kærlige udfordringer til at få bedre karma, synkronicitet eller mod. Bogen diskuterer videnskab og spiritualitet, som forfatteren ikke ser som modsætninger. Der indgår mange personlige historier fra forfatterens arbejds- og kærlighedsliv. Bogen slutter med et fokus på kontakten til ens sjæl og taknemmelighedens store betydning.

Forfatteren skriver meget direkte og letlæst om emner, som for den udefrakommende kan være svære. Passionen og lysten til at inddrage andre i spiritualiteten stråler ud af bogen. For nogen vil de mange private historier fylde meget.

Forfatteren er inspireret af tanker fra bl.a. disse bøger: Bed universet om hjælpThe secret - hemmelighedenSpirituel og The secret - hemmeligheden SpirituelForfatteren er inspireret af tanker fra bl.a. disse bøger: Bed universet om hjælp og SpirituelForfatteren er inspireret af tanker fra bl.a. disse bøger: Bed universet om hjælp og The secret - hemmeligheden .