Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Karmaboy - klokkeværk og kvindelejr


Beskrivelse


Karmaboy kommer på en vanskelig opgave, da Else flytter fra Bytorvet og flytter på kvindelejr.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. sep. 2018

af

af

Martin W Hansen

d. 5. sep. 2018

Karmaboy kommer på en vanskelig opgave da Else flytter fra Bytorvet og flytter på kvindelejr. Nu må Karmaboy forsøge at få hende til at vende tilbage, inden Bytorvet bliver depot for atomaffald. For dem der kan lide sjove bøger. Kan selvlæses fra ca. 10 år og opefter.

Forfatteren der er kendt fra tv, kommer her med det 4. bind i serien "Karmaboy" om drengen Niller, som nogle gange er tvunget til at være superhelten Karmaboy. I dette bind, som forfatteren selv ser som det 5. i serien, bryder Nillers verden en smule sammen, da han opdager at Else har fået nok af mandschauvinismen fra Bytorvets øvrige beboere, og har besluttet sig for at flytte på en ø-lejr for kvinder. Endnu en gang er der bud efter Skovlundes eneste superhelt. Bogen er i stift bind og som de øvrige bind i serien illustreret af Claus Bigum.

Det er endnu et sjov bind i serien om "Karmaboy", som fans af serien vil elske.

Fans af sjove bøger vil også kunne lide Timmy Taber - ingen er fejlfriBalladeklubben - to er værre end enHundemand, Balladeklubben - to er værre end en og HundemandFans af sjove bøger vil også kunne lide Timmy Taber - ingen er fejlfri, og HundemandFans af sjove bøger vil også kunne lide Timmy Taber - ingen er fejlfri, Balladeklubben - to er værre end en og .