Bøger / faglitteratur / kogebøger

Karolines aftensmad på 30 min.


Beskrivelse


Opskrifter på retter med fx kylling, kalkun og and, med okse, kalv eller gris og med fisk eller skaldyr.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. jan. 2013

af

af

Merete Trap

d. 15. jan. 2013

Her kommer en ny serie af temakogebøger fra Karolines Køkken. Med sine forholdsvis lettilgængelige opskrifter henvender kogebøgerne sig til alle, der laver mad.

Her kommer de to første kogebøger i en ny temaserie fra Karolines Køkken. Karolines salater er en samling af opskrifter på salater med og uden kød, fisk og skaldyr. Som frokost, forret og aftensmad og som tilbehør. I Karolines aftensmad på 30 min. finder man nemme retter med fx kylling, kalkun og and, med okse, kalv eller gris og med fisk eller skaldyr. Er opdelt således at der på hvert opslags ene side er en opskrift og på modsatte et indbydende billede af det færdige resultat. Alle retterne i kogebøgerne er i den sunde ende. Kogebøgerne er i blød indbinding, og designet er det klassiske med rød/hvide tern og den lille ternede Karoline ko. Begge kogebøgerne er på 120 sider.

Kan bedst sammenlignes med de mange andre udgivelser, der er kommet fra Karolins Køkken gennem årene, som fx Alle tiders Karoline : en kogebog krydret med historier og nostalgi, 2012, som dog har en del mere tekst.

To udmærkede kogebøger i en ny temaserie fra Karolines Køkken. De fleste vil genkende det klassiske Karoline design, og med de lettilgængelige opskrifter henvender kogebøgerne sig til alle alment madlavningsinteresserede.