Bøger / faglitteratur / kogebøger

Karolines største hits


Beskrivelse


De bedste retter fra de ialt 9 opskrifthæfter fra Karolines Køkken fra 1972-2001. Hvert afsnit/år starter med et historisk blik på madkulturen. Herefter følger opskrifterne fra det år, i en mere moderne udgave.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. sep. 2017

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 4. sep. 2017

De bedste retter fra Karolines Køkken fra 1972-2001. For dem der vil genopleve barndommens retter.

Bogen indledes med et forord. Herefter følger de største hits fra de ialt 9 opskrifthæfter. De kommer i kronologisk rækkefølge. Hvert afsnit/år starter med et historisk blik på madkulturen. Herefter følger opskrifterne fra det år, i en mere moderne udgave. Ved hver opskrift kan man se hvordan den så ud i den oprindelige bog. Eksempler på opskrifter er rejecocktail fra 1972 og brusebadsboller fra 1983. Til slut er et bud på fremtidens hits. Afsluttes med stikordsregister.

Stor flot kogebog, der gør en både nostalgisk og lækkersulten. Der er næppe nogen, der ikke kan huske de små hæfter fra Karolines Køkken. Bogen er spækket med lækre billeder og opskrifterne er nemme og overskuelige og indbyder til at man straks går i gang i køkkenet. Samtidig kan man læse om den madkultur og de køkkentrends, der herskede de pågældende år.

Tidligere er der udgivet Meget mere alle tiders Karoline, hvor der også gennemgås nogle af de mest kendte opskrifter fra Karolines Køkken.