Bøger / faglitteratur / bagebøger

Karolines tapas, picnic & brunch


Beskrivelse


Inspiration til tapas, picnic og brunch: Bagværk fra tebirkes til rustikt grydebrød, mange slags grød og pandekager, smoothies og små retter med æg. Dertil fx pirogger, indbagt pate, svampepie og wraps - og på den søde side: orange-curd, fransk galette, tærter og meget andet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. apr. 2014

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 10. apr. 2014

Til alle madelskere - både unge og gamle, nybegyndere og erfarne kokke. Alle der kender Karoline-bøgerne vil elske denne i samlingen.

Karoline-serien behøver vist ingen nærmere introduktion. Vi er nu nået til tapas, picnic & brunch. Her er noget for enhver smag, for alle der gerne vil samles med sine gæster om lækre retter eller bare vil kræse lidt om dem derhjemme. Designet er velkendt, og det er mange af retterne for så vidt også. Mange af dem har fået et twist eller to, så der også er ny inspiration at hente; selv for Karoline-kendere. Der er en dobbelt-sidet indholdsfortegnelse opdelt i kapitler: Æg, grød og youghurt, Brunch, Drikke, Brød, Picnic, Tapas, Kager og frugt. Bagest et alfabetisk register. På sidste side i de nye Karoline-bøger kan man se en oversigt over alle "Den med koen-serien" (der startede i 2013, og hvor der stadig kommer nye hvert år). Der er noget for enhver smag, pengepung og køkkenkundskab.

Karoline-bøgerne er noget særligt, men vi har også Claus Meyers kogebøger, der dog for de flestes vedkommende er en del sværere. God mad, let at lave er også en klassiker, men dog en samlet kogebog. Karoline-serien er her opdelt og udgivet emnevis.

Endnu en super inspirerende kogebog fra Karoline, der kan anbefales til alle. Den vil - som de andre - sælge sig selv og er et must på alle biblioteker. Jeg vil allerede glæde mig til den næste, der handler om børnenes livretter.