Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Kasper Dolberg


Beskrivelse


Historien om Kasper Dolberg (f. 1997) og om hans liv og karriere som fodboldspiller.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. apr. 2017

af

af

Jesper Holtoug

d. 4. apr. 2017

Kasper Dolberg er én af de mest lovende, danske fodboldspillere lige nu. Læs om ham her. Især for dig mellem 6 og 9 år.

I 13 korte afsnit beskrives forskellige sider af et af de største fodbold-talenter i Europa lige nu, nemlig danskeren Kasper Dolberg, som spiller i den hollandske klub Ajax. Teksterne er korte og bogen er fuld af store fotos - især af Dolberg, men også af andre stjerner. Sværhedsgraden er lix 19. En QR-kode giver adgang til visning af nogle af Dolbergs mål, og på forlagets hjemmeside findes der opgaver til bogen.

Bogen hører til serien "Jeg læser. Sport". Det er spændende læsning for fodboldinteresserede børn, for Dolberg er ét af tidens hotteste navne i fodboldens verden. Teksten er ikke helt nem at læse for begynder-læsere, men de mange flotte fotos hjælper godt til med forståelsen.

Der findes virkelig mange lette fodboldbøger om de store stjerner. I serien her er allerede udgivet: Daniel AggerRonaldoRooneyZlatan, Ronaldo, Rooney og Zlatan. Der findes ikke andre lette fagbøger om Kasper Dolberg end den herDer findes virkelig mange lette fodboldbøger om de store stjerner. I serien her er allerede udgivet: Daniel Agger, , Rooney og Zlatan. Der findes ikke andre lette fagbøger om Kasper Dolberg end den herDer findes virkelig mange lette fodboldbøger om de store stjerner. I serien her er allerede udgivet: Daniel Agger, Ronaldo, og Zlatan. Der findes ikke andre lette fagbøger om Kasper Dolberg end den herDer findes virkelig mange lette fodboldbøger om de store stjerner. I serien her er allerede udgivet: Daniel Agger, Ronaldo, Rooney og . Der findes ikke andre lette fagbøger om Kasper Dolberg end den her.