Bøger / skønlitteratur / roman

Kasper og Karla


Beskrivelse


Kasper er rødhåret og har ingen venner, men så møder han den 80-årige Karla i en park og så vil hun giftes med ham.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2011

af

af

Stine Grabas

d. 2. nov. 2011

For udlændinge der er ved at lære dansk.

Bøgerne er en del af en ny letlæselig serie Fakta & fiktion, som findes i 4 sværhedsgrader. Venskab, ægteskab, IKEA-skab er i den letteste gruppe, mens Kasper og Karla er en sværhedsgrad større. Førstnævnte bog er en novellesamling med 3 små historier, som alle handler om jalousi i forskellige situationer. Kasper og Karla handler om den unge fyr, som møder den friske 80-årige Karla i en park. Hun vil giftes med Kasper. Men det er hendes sure søn ikke helt enig i. Fin historie, som bringer et smil frem på læben. Det er alle vedkommende historier om venskaber og følelser på godt og ondt. Historierne findes indtalt på forlagets hjemmeside.

Der findes et hav af letlæselige bøger. Der er endnu ikke udkommet så meget i serien Fakta & fiktion, men disse to bøger minder mest om serien Læselyst. Guldagers Konflikt i familien er en anden novellesamling med samme tema.

Gode letlæselige bøger for udlændinge, der er ved at lære dansk. Små pudsige historier, som man kan relatere sig til. Bøgerne findes desuden indtalt på forlagets hjemmeside.