Bøger / faglitteratur / opskrifter

Kastaniegaardens julebog : gør kolde december til årets varmeste måned


Beskrivelse


Julebog med inspiration, madopskrifter, mønstre, julepynt og ideer til hjemmelavede gaver fordelt på 24 kapitler. Med forfatterens egne oplevelser og tanker omkring julen og traditioner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. dec. 2014

af

af

Rikke Bruun

d. 3. dec. 2014

Forfatteren til denne bog er gift med vores allesammens Bonderøv Frank Erichsen, og hun tager os her med ind i familiens aktiviteter omkring julen og giver os 49 aktiviteter, som kan bruges af alle, også af dem der ikke følger med i livet på Kastaniegaarden.

Med den kendte familie som ramme giver Theresa inspiration til de mange aktiviteter, som danner rammen om julen. Hun kommer vidt omkring i de mange gøremål, som julen bringer med sig og giver os madopskrifter, mønstre, julepynt og hjemmelavede gaver. De 49 aktiviteter er fordelt på de 24 dage op til jul- nogle med bare en enkelt ting, andre med op til 8 opskrifter. De 24 afsnit er krydret med Theresas egne oplevelser og tanker omkring julen og traditioner, og bogen er rigt illustreret med fotos og hendes egne tegninger. Selvom bogens ramme er julen, rækker mange af aktiviteterne også udover denne ene måned og kan derfor bruges gennem hele vinteren.

En hyggelig og brugbar julebog fra et univers, som de fleste kender mere eller mindre til.

I 2009 udgav forfatteren Julebogen, som er opbygget på samme måde med 24 afsnit med juleideer krydret med fotos og tegninger, men indholdet i de to bøger er ikke det samme.