Bøger / skønlitteratur / roman

Kastanjemanden : krimi


Beskrivelse


Makkerparret Thulin og Hess fra drabsafdelingen i København skal opklare en række grumme og bestialske kvindemord begået af en sadistisk og koldblodig seriemorder og som tilsyneladende involverer socialministeren.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. maj 2018

af

af

Sanne Mendel

d. 17. maj 2018

Utrolig nervepirrende og uhyggelig krimi. Makkerparret Thulin og Hess skal opklare en række blodige og bestialske kvindemord begået af en koldblodig seriemorder, som altid er ét skridt foran politiet. Mest for læsere af blodige krimier og ikke for den sarte læser.

Naia Thulin og Mark Hess fra drabsafdelingen i København, får til opgave at opklare en række bestialske og grusomme mord på en række kvinder. Men jagten på den sadistiske seriemorder viser sig at være særdeles vanskelig og de har ikke meget at gå efter. De eneste fællesnævnere er tilsyneladende, at kvinderne alle havde børn og at morderen efterlader små kastanjemænd på gerningsstedet. Samtidig forsøger socialministeren Rosa Hartung at vende tilbage til en normal hverdag efter et års orlov. Hendes 12-årige datter Kristine forsvandt på vej hjem fra en håndboldkamp og snart er Thulin og Hess overbeviste om, at der er en sammenhæng mellem Kristines forsvinden og mordene.

En gennemført og uhyggelig krimi som kræver stærke nerver hos læseren. Bogen er velskrevet og svær at lægge fra sig på trods af, til tider, ret voldsomme og ubehagelige afsnit.

Ønsker man at læse lignende krimier, kan HypnotisørenFlagermusmanden af Lars Kepler anbefales. Ligeledes kan Jo Nesbøs krimiserie om politibetjenten Harry Hole anbefales, første bog i serien hedder FlagermusmandenØnsker man at læse lignende krimier, kan Hypnotisøren af Lars Kepler anbefales. Ligeledes kan Jo Nesbøs krimiserie om politibetjenten Harry Hole anbefales, første bog i serien hedder .


litteratursiden.dk

d. 14. juni 2018

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 14. juni 2018

Søren Sveistrups første krimi er en helstøbt historie og et velfortalt værk med et umage makkerpar og en uhyggelig og barsk krimigåde. Navnet Søren Sveistrup vil garanteret virke bekendt for mange, f...


Berlingske tidende

d. 4. juli 2018

af

af

Merete Reinholdt

d. 4. juli 2018


Politiken

d. 6. juni 2018

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 6. juni 2018


Jyllands-posten

d. 17. juni 2018

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 17. juni 2018


Weekendavisen

d. 13. juli 2018

af

af

Christian Dorph

d. 13. juli 2018


Børsen

d. 8. juni 2018

af

af

Line Rasmussen

d. 8. juni 2018