Bøger / faglitteratur til børn

Kat


Beskrivelse


I bogen kan man læse om både vildkatte, og tamkatte, men der er fokus er på katten som kæledyr. Man kan blandt andet læse om killinger, katteracer, foder og pasnning. LET-tal: 15 Opgaver og lærertekst til alle seriens bøger findes på portalen: fagbog.gyldendal.dk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. juli 2017

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 19. juli 2017

En flot bog hvor dig fra 10 år og op kan læse en masse om katte. Slut af med kattequizzen.

Bogen starter med at beskrive kattens krop. På de næste sider kan man læse om forskellige katteracer og ting man skal tænke på når man vælger en kat. De næste kapitler handler om udstyr og mad, hvordan man vænner katten til sit nye hjem og passer og træner den. Her er også gode råd om at forstå katten og lege med den. Til sidst kan man tage quizzen og finde ud af hvor meget fra bogen man kan huske. Bagerst i bogen er en ordliste med forklaring på nogle af de sværeste ord og et register så man nemt kan finde det man leder efter. Bogen har stift bind og masser af farver, faktabokse og billeder af katte.

En god bog med meget vigtig viden om katte og mange gode råd til dem der selv skal have en kat. Der er mange flotte billeder af katte og teksten er inddelt i korte afsnit så bogen er let at læse.

Bogen minder meget om Katte og killingerKatte og killingerKatte som dog har mere tekst. Man kan læse mere om forskellige katteracer i . I Katte kan man også tage en quiz - om hvilken katterace man lignerBogen minder meget om som dog har mere tekst. Man kan læse mere om forskellige katteracer i . I Katte kan man også tage en quiz - om hvilken katterace man lignerBogen minder meget om og killinger som dog har mere tekst. Man kan læse mere om forskellige katteracer i og killinger. I kan man også tage en quiz - om hvilken katterace man ligner.Informationer og udgaver