Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kattemysteriet


Beskrivelse


Krimi. Detektiverne Kevin og Dina ser et opslag i supermarkedet, hvor nogen efterlyser katten Tusse. Snart er de i gang med at opklare hvem der stjæler kvarterets katte.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. sep. 2018

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 18. sep. 2018

Vennerne Kevin og Dina leger detektiver, men deres nysgerrighed fører til at de bliver involveret i opklaringen af rigtige forbrydelser. 3 hyggelige detektivhistorier for børn i alderen 8-10 år, der kan lide spændingen ved et godt mysterium.

Tre bøger i serien "De to mini detektiver" om vennerne Kevin og Dina, der bor i samme opgang. Kevin og Dina elsker at lege detektiver og deres nysgerrighed gør at de kommer til at opklare virkelige forbrydelser. I "Overvågning" slår Kevin og Dina et telt op ude på græsplænen mellem husene, hvor de bor. De overtaler deres mødre til, at de må sove udenfor i teltet om natten. Her bliver de vidner til et indbrud hos fru Olsen. I "Ødegården" cykler Kevin og Dina sammen med deres ven Frede, der lige har fået en ny BMX-cykel. Næste morgen har nogen stjålet Fredes cykel. I "Kattemysteriet" ser Kevin og Dina et opslag i supermarkedet, hvor nogen savner katten Tusse. Kevin og Dina beslutter at finde Tusse, men snart erfarer de, at Tusse ikke er den eneste efterlyste kat i kvarteret. Illustrationer i farver.

En dejlig detektivserie i en hyggelig stil med mysterier fra hverdagen. Let at læse med mange illustrationer, der gør historien levende. Du behøver ikke at læse bøgerne i nogen bestemt rækkefølge.

Børnebiblioteket byder på mange gode historier med detektiver, fx FængselsmysterietTivolimysteriet fra serien "LasseMajas Detektivbureau" eller Tivolimysteriet fra serien "Cirkusdetektiverne"Børnebiblioteket byder på mange gode historier med detektiver, fx Fængselsmysteriet fra serien "LasseMajas Detektivbureau" eller fra serien "Cirkusdetektiverne".