Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Keep it simple


Beskrivelse


Otte opskrifter på enkle trøjer og cardigans til kvinder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. aug. 2017

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 23. aug. 2017

2 strikkebøger med henholdsvis 11 opskrifter på trøjer, huer, kjoler og cardigans til drenge og piger på 2-8 år, og 8 opskrifter på enkle trøjer og cardigans til kvinder. For de strikkeglade.

I "Vokseværk" er der til en start en kort oversigt over forkortelserne anvendt i opskrifterne. Derefter følger de 11 opskrifter. Til alle opskrifter er der billeder af de færdige modeller og der er en tegning, der angiver strikkeretning. I "Keep it simple" starter bogen med et kort forord. Ligesom i "Vokseværk" er der billeder af alle modellerne, samt en tegning til hver opskrift der viser, hvilken retning man skal strikke. Bogen sluttes af med en liste over forkortelser.

To meget fine strikkehæfter som man kender dem fra Susie Haumann. Opskrifterne er overskuelige og selv nybegyndere kan finde en model, at give sig i kast med. Billederne af de enkelte modeller er flotte og indbydende.

Af forfatterens tidligere udgivelser kan nævnes Warm knit for cool kids, 2-8 årGrey days og til kvinder Grey daysAf forfatterens tidligere udgivelser kan nævnes Warm knit for cool kids, 2-8 år og til kvinder .