Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Kender du Christian IV? : historien om kongen der byggede København


Beskrivelse


Biografi om den mest berømte konge i Danmarkshistorien. Læs om Christian 4.'s opvækst, hans børn, de krige, han deltog i, og de kendte bygninger, han opførte. Til nysgerrige børn fra 8-12 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. feb. 2022

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 11. feb. 2022

Biografi om den mest berømte konge i Danmarkshistorien. Læs om Christian 4.'s opvækst, hans børn, de krige, han deltog i, og de kendte bygninger, han opførte. Til nysgerrige børn fra 8-12 år.

To fagbøger om to meget kendte mennesker. I "Kender du Astrid Lindgren?" fortælles om forfatterens barndom og de bøger, hun har læst, som har givet inspiration til hendes egne bøger. Læs om hendes job, børn og ægteskab. Der er gennemgang af hendes mange bøger, fra Pippi Langstrømpe til Ronja Røverdatter. I "Kender du Christian IV?" fortælles om kongens opvækst, indsættelse, kolonisering af fremmede steder og opførelse af kendte bygninger i København samt hans ægteskaber og børn. Begge bøger har 14 kapitler og afsluttes med oversigt med årstal. Teksten suppleres af faktabokse, fotos og tegninger. De er i samme serie som Kender du J.K. Rowling?Kender du Barack Obama? : historien om kvinden, der skabte Harry Potter og Kender du Barack Obama? : historien om USA's første sorte præsidentTo fagbøger om to meget kendte mennesker. I "Kender du Astrid Lindgren?" fortælles om forfatterens barndom og de bøger, hun har læst, som har givet inspiration til hendes egne bøger. Læs om hendes job, børn og ægteskab. Der er gennemgang af hendes mange bøger, fra Pippi Langstrømpe til Ronja Røverdatter. I "Kender du Christian IV?" fortælles om kongens opvækst, indsættelse, kolonisering af fremmede steder og opførelse af kendte bygninger i København samt hans ægteskaber og børn. Begge bøger har 14 kapitler og afsluttes med oversigt med årstal. Teksten suppleres af faktabokse, fotos og tegninger. De er i samme serie som Kender du J.K. Rowling? : historien om kvinden, der skabte Harry Potter og : historien om USA's første sorte præsident.

Serien er en samling af biografier om interessante personer og disse to er også meget spændende. Det er en god blanding af deres livshistorier og beskrivelser af tiden, de levede i.

Læs mere om Astrid LindgrenAstrid LindgrenAstrid LindgrenChristian 4.Christian 4. i billedbogen , : en biografi for børn og . Læs mere om kongen i Christian 4. og Christian 4.Læs mere om i billedbogen , : en biografi for børn og . Læs mere om kongen i Christian 4. og Christian 4.Læs mere om i billedbogen , : en biografi for børn og . Læs mere om kongen i Christian 4. og Christian 4.Læs mere om Astrid Lindgren i billedbogen Astrid Lindgren, Astrid Lindgren : en biografi for børn og Astrid Lindgren. Læs mere om kongen i og Læs mere om Astrid Lindgren i billedbogen Astrid Lindgren, Astrid Lindgren : en biografi for børn og Astrid Lindgren. Læs mere om kongen i og .