Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Kender du J.K. Rowling? : historien om kvinden, der skabte Harry Potter


Beskrivelse


Letlæst og informativ bog om forfatteren J.K. Rowling og hendes vej til at skrive om Harry Potter. For ca. 8-12-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. feb. 2021

af

af

Julie Arndrup

d. 16. feb. 2021

Letlæst og informativ bog om forfatteren J.K. Rowling og hendes vej til at skrive om Harry Potter. For ca. 8-12-årige.

"Kender du?" er en serie biografier om nogle af verdens mest kendte mennesker. I denne lærer vi om forfatter J.K. Rowling. Hvorfor hedder hun J.K.? Hvordan var hendes barndom, hvornår startede hun med at skrive, hvordan fik hun ideen til bøgerne om Harry Potter og hvilket år blev hun den forfatter, der har tjent mest på bøger? Disse spørgsmål, samt mange flere, får man svar på her. Bogen er illustreret af Rasmus Juul Pedersen.

En letlæst og overskuelig biografi, god til både inkarnerede fans og nye læsere af J.K. Rowlings bøger. Bogen er fyldt med fotos, illustrationer og tekstbokse, som gør den både underholdende og informativ, samt tilgængelig for begynderlæsere. Rasmus Juul Pedersens illustrationer er farverige og passer godt til aldersgruppen. De er sjove uden at blive pussenussede.

En anden biografi er fx Billie EilishKender du Barack Obama?. I samme serie som "Kender du J.K.Rowling" er der også Kender du Barack Obama?En anden biografi er fx Billie Eilish. I samme serie som "Kender du J.K.Rowling" er der også .