Bøger / skønlitteratur / roman

Kendras blind date


Beskrivelse


Den smukke Kendra burde være lykkelig, men efter hun har mødt rigmanden Logan, sker der uforklarlige ting omkring hende. Er det bare noget, hun bilder sig ind?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. okt. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 1. okt. 2018

Den smukke Kendra burde være lykkelig, men efter hun har mødt rigmanden Logan, sker der uforklarlige ting omkring hende. Er det bare noget, hun bilder sig ind? Erotisk thriller for unge kvinder.

Kendra og hendes to tætteste veninder, Emma Jo og Vega, udfordrer hinanden for at sikre at de får mest muligt ud af livet. Nu er det Kendras tur. Veninderne udfordrer hende til at deltage i et blind date-arrangement, hvor hun møder Logan og har en vidunderlig og lidenskabelig nat. Det ser ikke ud til at blive til mere og Kendra går tilbage til sit stille liv, hvor hun indlæser lydbøger og ellers passer på sig selv. Da hun ved et tilfælde skal indlæse Logans roman, mødes de igen og kan slet ikke få nok af hinanden. Men Kendra kan mærke, at noget er helt galt. Hvorfor føler hun sig overvåget og som om, der har været nogen i lejligheden?.

Her er både uhygge og lækker erotik. Den debutterende danske forfatter skriver godt og det uhyggelige plot udfoldes først helt til sidst i den forholdsvis korte bog. Dette er 1. bind i en planlagt serie, hvor de kommende bind kommer til at handle om venindernes udfordringer.

Bogen når ikke helt samme niveau som de mange populære amerikanske serier, som fx Maya Banks' Pas på mig, "En slow burn-roman".