Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kenneth Bøgh Andersens Antboy - Tissemyrens bid


Beskrivelse


Pelle bliver mobbet i skolen. Han er Terror-Tvillingernes yndlingsoffer, lige indtil den dag, han bliver bidt af en tissemyre - og bliver til superhelten Antboy - Myredrengen. Og så sker der ellers ting!

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Lotte Lykke Simonsen

2007

En ny superhelt har set dagens lys - og en dansk superforfatter er igen på banen. Superhelten hedder Antboy, men i det private liv, hedder han Pelle, og er en lille, lidt for tyk dreng, der er udset som mobbeoffer i skolen. Men den dag Pelle bliver bidt af en tissemyre, kommer verden til at se anderledes ud. Pelle får pludselig superkræfter og så sker der ting. Men Pelle finder også ud af, at det ikke er helt let at være superhelt, det har sine omkostninger. I "Tissemyrens bid" er læseren med i alle Pelles forvandlinger og med på et par redningsaktioner. I "Operation skæbnespil" fortsætter Antboys sejrsgang på redningsfronten, indtil han opdager, at hans forældre skal skilles. Så må en ny aktion i gang. Det er en ny genre, forfatteren har kastet sig over. Tidligere har forfatteren været inde over fantasy og gys. Nu er det spænding, "hverdagsskildringer" og humor på højt plan. Sproget svinger - det er mundret, levende og nutidigt. Bøgerne er illustreret af Erik Petri, som kendes fra billedbogen Grovæderen. De mange illustrationer er i s/h inde i bøgerne. De er tegnet i en kantet, karikeret og fantasifuld streg. På antboy.dk kan læserne følge med i Antboys verden. En underholdende serie, hvor læsere af bind 1 og 2 vil længes efter april, hvor det tredje bind i serien udkommer. For læsere fra 10-11 år med hang til superhelte og humor.


litteratursiden.dk

d. 18. dec. 2013

af

af

Litteratursiden

d. 18. dec. 2013

Danmark har fået sin helt egen superhelt! Spiderman og Superman kan godt pakke sammen – for Antboy er en af hverdagens helte. Kenneth Bøgh Andersens 'Antboy' er en forfriskende og charmerende børnebog...


Weekendavisen

d. 9. feb. 2007

af

af

Damian Arguimbau

d. 9. feb. 2007


Børn & bøger

Årg. 60, nr. 3 (2007)

af

af

Kirsten Aggerholm

Årg. 60, nr. 3 (2007)


Bogmarkedet

Årg. 153, nr. 2 (2007)

af

af

Nils Bjervig

Årg. 153, nr. 2 (2007)


Læsepædagogen

Årg. 55, nr. 4 (2007)

af

af

Birthe Frederiksen

Årg. 55, nr. 4 (2007)