Bøger / faglitteratur / opskrifter

Keto for begyndere


Beskrivelse


Introduktion til den ketogenske livstil med 100 opskrifter på almindelige retter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. dec. 2019

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 11. dec. 2019

Dejlig let tilgængelig og brugbar kogebog om at spise efter keto principperne, som er en del af LCHF bølgen. For alle der interesserer sig for kost og ernæring.

Keto er en gren inden for LCHF (Low Carb High Fat), som handler om at spise kost med et lavt indhold af kulhydrater og højt indhold af fedt og proteiner. Ketonstofferne dannes i leveren og produceres hos raske mennesker, der har en god fedtforbrænding. En sådan opnås, hvis man udelukker alle typer kulhydrater fra kosten. I denne bog præsenteres vi for principperne bag keto, får tips til at komme igang samt introduktion til de mest anvendte ingredienser. Derefter følger 100 opskrifter på bl.a. kolde og varme retter, brød, grød, tilbehør, drikke og guf. Ved at spise efter keto-principperne opnås mange helbredsmæssige fordele, bl.a. stabil energiforsyning til hjerne og muskler, bedre søvn, mindre stress og mere energi. Bogen er illustreret og har opskriftsregister.

Bogen er letlæst, og det er nemt at komme i gang med at leve efter keto - selv i en travl hverdag. Alle opskrifter er på almindelig hverdagsmad, som er velegnet til hele familien. De er hurtige og lette at tilberede og der bruges helt almindelige ingredienser.

Bogen er næsten identisk med Keto for begyndereKeto fra i 2017. Der er kun minimale forskelle. Bl.a. et nyt omslag og langt bedre layout. En anden oplagt titel er Jane Faebers Keto, der går mere i dybden med keto-principperneBogen er næsten identisk med for begyndere fra i 2017. Der er kun minimale forskelle. Bl.a. et nyt omslag og langt bedre layout. En anden oplagt titel er Jane Faebers , der går mere i dybden med keto-principperne.