Bøger / faglitteratur / opskrifter

Ketoliv : en grundbog om sundhed og vægttab med keto


Beskrivelse


Grundbog om sundhed og vægttab med ketogen diæt, populært kaldet keto, inklusive 84 ernæringsberegnede opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. feb. 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 20. feb. 2020

Keto er efterhånden en kendt koststil, og her får man en grundbog om sundhed og vægttab med keto. Bogen indeholder opskrifter og henvender sig til alle, der har lyst til at prøve keto-livet.

I denne bog om keto får man de første små 100 sider information omkring at spise og leve med keto. Her er information omkring livsstilen, hvad er keto, proteiner, fedt, søvn og meget mere. Resten af bogen består af opskrifter - 84 stk. Først er der en oversigt over opskrifterne - inddelt efter fisk, fjerkræ, lam, oksekød, svinekød og vegetar. Til opskrifterne er angivet arbejdstid, tilberedningstid, antal personer og gram pr. person samt næringsindhold pr. person. Der er ingrediensliste, fremgangsmåde og fotos til alle opskrifter. Bagest i bogen er et indeks over ingredienser. Bogen er skrevet af en ambulanceredder, der første gang hørte om keto i sit arbejdsliv, hvor han var ude hos en lille pige med epilepsi. Efter flere besøg hørte han, at de var begyndt på en keto-diæt, der havde en positiv indvirkning på pigens anfald. Det fik ham til at sætte sig grundigt ind i keto-principperne og følge dem.

Bogen er indbydende og inspirerende, og den oplysende del er meget grundig.

Der er udgivet flere bøger om keto. Fx KetoSucces med ketokuren og Succes med ketokuren. Denne lægger sig pænt i rækken med god information og nye opskrifterDer er udgivet flere bøger om keto. Fx Keto og . Denne lægger sig pænt i rækken med god information og nye opskrifter.