Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Kevin Magnussen


Beskrivelse


Om Kevin Magnussen (f. 1992) og hans drøm om at vinde verdensmesterskabet i den sværeste og hurtigste klasse for racerbiler - Formel 1.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. apr. 2016

af

af

Jesper Holtoug

d. 13. apr. 2016

Læs om unge Kevin Magnussen og hans drøm om at vinde verdensmesterskabet i den sværeste og hurtigste klasse for racerbiler, nemlig Formel 1. Især for 7-9 årige.

Bogen fortæller om Kevin Magnussen og hans kamp for at komme til at sidde bag rattet i en Formel 1 racer, men den fortæller også Formel 1-løbets historie og beskriver, hvad Formel 1 går ud på, hvor løbene køres og en noget om bilernes teknik. Fagbogen om Kevin Magnussen hører til en ny, let serie fagbøger, som udkommer i fire forskellige sværhedsgrader, nemlig "Fagklub" grøn, blå, rød og sort. Bogen her er blå og hører til de næst-letteste. Sværhedsgraden er lix 17.

Spændende, velskrevet og slet ikke helt så svær, som lix 17 kunne tyde på. Store bogstavtyper, korte linjer, mange fotos og forklarende "fakta-klatter" hjælper på forståelsen.

Der findes ikke andre bøger om Kevin Magnussen for børn, men en del om racerbiler, for eksempel Per Østergaards Racerbiler fra serien "Første Fakta".