Bøger / faglitteratur / opskrifter

Kickstart dit sunde familieliv : sådan gør du i en travl hverdag


Beskrivelse


Tips og tricks til at få meget mere bevægelse og sundhed ind i børnefamilien på den sjove måde. Med ideer til hvordan man kan træne med sit barn på stranden, stuegulvet, legepladsen eller hvor man nu er. Med 39 børnevenlige opskrifter - alle uden hvedemel, komælk og sukker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. aug. 2019

af

af

Pernille Poulsen

d. 2. aug. 2019

Træningsekspert og blogger Frida Hallqvist deler i denne livsstilsbog ud af sine bedste tricks til en sund hverdag i børnefamilien.

Frida Hallqvist er ikke kun blogger og træningsekspert, hun er også mor til to små drenge, og i denne bog deler hun ud af erfaringer, tips og tricks, til at få meget mere bevægelse og sundhed ind i børnefamilien på den sjove måde. En stor del af bogen består af børnevenlige opskrifter - alle uden hvedemel, komælk og sukker. Under mottoet gør leg til træning - kommer hun med et ideer til, hvordan man kan træne med sit barn på stranden, stuegulvet, legepladsen eller hvor man nu er. Frida Hallqvist har tidligere skrevet Body by FridaTræn, spis, lev og været medforfatter på Træn, spis, levFrida Hallqvist er ikke kun blogger og træningsekspert, hun er også mor til to små drenge, og i denne bog deler hun ud af erfaringer, tips og tricks, til at få meget mere bevægelse og sundhed ind i børnefamilien på den sjove måde. En stor del af bogen består af børnevenlige opskrifter - alle uden hvedemel, komælk og sukker. Under mottoet gør leg til træning - kommer hun med et ideer til, hvordan man kan træne med sit barn på stranden, stuegulvet, legepladsen eller hvor man nu er. Frida Hallqvist har tidligere skrevet Body by Frida og været medforfatter på .

Inspirerende bog til den unge familie. Rigt illustreret med smukke fotos.

Minder lidt om Ninka-Bernadette Mauritsons Kernesund familie sådan!Udeliv året rundtGuld i gryden - begge er fortalere for en kost uden gluten, komælk og sukker og med masser af fedt og grøntsager. Som livsstilsbog kan den minde om bøgerne af Sif Orellana, der henvender sig til børnefamilier fx Udeliv året rundt og Guld i grydenMinder lidt om Ninka-Bernadette Mauritsons Kernesund familie sådan! - begge er fortalere for en kost uden gluten, komælk og sukker og med masser af fedt og grøntsager. Som livsstilsbog kan den minde om bøgerne af Sif Orellana, der henvender sig til børnefamilier fx og Guld i grydenMinder lidt om Ninka-Bernadette Mauritsons Kernesund familie sådan! - begge er fortalere for en kost uden gluten, komælk og sukker og med masser af fedt og grøntsager. Som livsstilsbog kan den minde om bøgerne af Sif Orellana, der henvender sig til børnefamilier fx Udeliv året rundt og .