Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kidnappet


Beskrivelse


En mand løber frem mod Oliver. Han flygter ud mod stien, så hurtigt han kan. Oliver løber over mod gangbroen og får fat i et tov, som hænger ned fra den. Han når så højt op, at manden ikke kan nå ham. Men hvor blev han af?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. nov. 2015

af

af

Inge Lykke

d. 10. nov. 2015

Tobias har sat sin fars kamera op i et træ i skoven for at undersøge, om der er ulve. I stedet kommer en mand forbi kameraet. Han går sammen med en dreng, som har hænderne på ryggen. En mand og en dreng i skoven midt om natten! For 10-12 år.

Da manden i skoven stjæler kameraet, indleder Tobias og Oliver en jagt på ham og drengen for at få kameraet tilbage. Kameraet er tilkoblet Tobias' mobil, så når kameraet er tændt, kan Tobias følge med i de tos færden. Mens de leder i skoven, ringer Simone og siger til dem, at de skal komme ud af skoven med det samme. Politiet mener, der er en farlig mand, som opholder sig i skoven. Han har kidnappet en dreng. Men det er for sent. Oliver er allerede gået i en fælde. Bogen har lix 16. Der er ingen illustrationer i bogen.

En rigtig god krimi. Der er en mørk skov, en hytte i skoven, lyden af en dreng, der græder, og både Oliver og Tobias kommer tæt på den farlige mand. Det er ret gysende.

Bogen er nr 27 i serien "Koldt Blod". En anden titel i serien er fx Dronen. Uhyggen og gyset er lige så godt i denne bog som i de tidligere titler.