Bøger / faglitteratur til børn / billedbøger

Kig og snak om dyreunger


Beskrivelse


Papbilledbog om dyreunger. Gå på opdagelse i seks myldrebilleder forskellige steder i naturen og i stalden. For børn på 1-3 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. aug. 2020

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 27. aug. 2020

Papbilledbog om dyreunger. Gå på opdagelse i seks myldrebilleder forskellige steder i naturen og i stalden. For børn på 1-3 år.

I "Kig og snak om dyreunger" er der en masse forskellige dyreunger i tableauer fx i skoven, på marken og når det er nat i haven. Yderst til højre er en del af dyreungerne gengivet i en træfarvet spalte, så man kan finde dem i myldrebilledet. Bagest i bogen et opslag om dyreungers voksecyklus for en række forskellige dyr i bogen. I "Kig og snak om fugle" er der syv opslag om fuglenes liv, årstider, reder og æg samt unger. En side til et billede og en side tekst. Her er mange fakta og detaljer om fx fjer, fugletræk og reder. Christine Henkel, der også er medillustrator på disse bøger, har udgivet mange bøger på dansk, fx Kig og snak om have & hegnKig og snak om skov & krat og Kig og snak om skov & kratI "Kig og snak om dyreunger" er der en masse forskellige dyreunger i tableauer fx i skoven, på marken og når det er nat i haven. Yderst til højre er en del af dyreungerne gengivet i en træfarvet spalte, så man kan finde dem i myldrebilledet. Bagest i bogen et opslag om dyreungers voksecyklus for en række forskellige dyr i bogen. I "Kig og snak om fugle" er der syv opslag om fuglenes liv, årstider, reder og æg samt unger. En side til et billede og en side tekst. Her er mange fakta og detaljer om fx fjer, fugletræk og reder. Christine Henkel, der også er medillustrator på disse bøger, har udgivet mange bøger på dansk, fx Kig og snak om have & hegn og .

Bøgerne er tilpasset hver sin målgruppe, og der er derfor mere og ret faktuel tekst i "Kig og snak om fugle". I "Kig og snak om dyreunger" er hovedattraktionen myldrebillederne. Illustrationerne er tableau-agtige, naturalistiske og i klare farver.

Om dyreunger er der fx Min første Pixi om dyreungerKender du de vilde fugle?Danske fugle. Om fugle er der fx Kender du de vilde fugle? og Danske fugleOm dyreunger er der fx Min første Pixi om dyreunger. Om fugle er der fx og Danske fugleOm dyreunger er der fx Min første Pixi om dyreunger. Om fugle er der fx Kender du de vilde fugle? og .