Bøger / faglitteratur til børn / billedbøger

Kig og snak om heste


Beskrivelse


Kom med ud på folden og alle de steder, heste kan være, og hør om de ting, heste har brug for, og hvordan man passer dem. Enkel kikke- og samtalebilledbog om heste og ridning for de allermindste hestevenner fra 4 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. okt. 2022

af

af

Elisabeth Bennetsen

d. 28. okt. 2022

Kom med ud på folden og alle de steder, heste kan være, og hør om de ting, heste har brug for, og hvordan man passer dem. Enkel kikke- og samtalebilledbog om heste og ridning for de allermindste hestevenner fra 4 år.

En bog med kraftige sider med planchelignende illustrationer i farver, som viser alle de steder, heste på en rideskole kan opholde sig. Hvad laver de fx på deres fold? Og hvad sker der i stalden og på ridebanen? Bogen viser også lidt om hestens "privatliv" som parring og foling. Hvad spiser en hest, og hvad hedder de forskellige farver, den kan have? Hvordan passer man den, og hvad sker der ved en sommerfest på rideskolen? Teksten er sat som små vignetter med lidt fyldigere informationer eller mere ordbogsagtigt ud for den enkelte ting.

Bogen er solid med kraftige, glittede sider, og dens styrke er de mange detaljerede og naturalistiske illustrationer, hvor der er mange søde heste og forskellige småting at kikke på. En ballon svæver fx rundt i luften, og den obligatoriske Jack Russell-terrier mangler heller ikke som staldhund. En hurtig og overfladisk introduktion til hesteverdenen for de yngste ryttere, så de også kan snakke lidt med.

Min lille bog om heste og ponyerPony-ridningPony-vennerPony-stævnePony-pasning om hesteracer og er også for de yngste hestefans. Pony-ridning, Pony-venner, Pony-stævne og Pony-pasning er en lidt sværere og grundigere serie om emnetMin lille bog om heste og ponyer om hesteracer og er også for de yngste hestefans. , Pony-venner, Pony-stævne og Pony-pasning er en lidt sværere og grundigere serie om emnetMin lille bog om heste og ponyer om hesteracer og er også for de yngste hestefans. Pony-ridning, , Pony-stævne og Pony-pasning er en lidt sværere og grundigere serie om emnetMin lille bog om heste og ponyer om hesteracer og er også for de yngste hestefans. Pony-ridning, Pony-venner, og Pony-pasning er en lidt sværere og grundigere serie om emnetMin lille bog om heste og ponyer om hesteracer og er også for de yngste hestefans. Pony-ridning, Pony-venner, Pony-stævne og er en lidt sværere og grundigere serie om emnet.