Bøger / faglitteratur / opskrifter

Kiin Kiin : modern Thai cooking


Beskrivelse


Den thailandske Michelin-restaurant Kiin Kiin præsenterer en række af sine signaturretter. Der er grundopskrifter, snacks og forretter, supper, karry, salat, fisk og skaldyr, kød, grønt og tilbehør, dessert samt petitfours.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. dec. 2015

af

af

Lone Krøgh

d. 17. dec. 2015

Eksklusivt pragtværk med opskrifter fra den thailandske Michelin-restaurant på Nørrebro. Mere for connaisseurs og gourmeter end for dem, der søger hurtig inspiration fra det thailandske køkken.

Restauranten Kiin Kiin har en Michelin-stjerne, og i dette pragtværk i stort format præsenteres en række af restaurantens signaturretter. Der er grundopskrifter, snacks og forretter, supper, karry, salat, fisk og skaldyr, kød, grønt og tilbehør, dessert samt petitfours. Fotografier af alle retter samt nogle af kokkene.

Bogens størrelse taget i betragtning indeholder den ikke så mange opskrifter, men de er til gengæld lækre og enkelt beskrevet, og ingredienserne kan købes i specialbutikker og velassorterede supermarkeder. Æstetik og layout er højt prioriteret i bogen, hvor der er masser af luft og smukke, helsides fotografier af retter og kokke. En flot bog for feinschmeckere.

Lignende flotte bøger om gourmetrestauranter er fx Mielcke & HurtigkarlNy Nordisk MadNimb HermanFoodfanatic ThaiThaikøkkenThaitapas, Ny Nordisk Mad og Nimb Herman. Af kogebøger med thailandsk mad har vi fx Foodfanatic Thai, Thaikøkken og ThaitapasLignende flotte bøger om gourmetrestauranter er fx Mielcke & Hurtigkarl, og Nimb Herman. Af kogebøger med thailandsk mad har vi fx Foodfanatic Thai, Thaikøkken og ThaitapasLignende flotte bøger om gourmetrestauranter er fx Mielcke & Hurtigkarl, Ny Nordisk Mad og . Af kogebøger med thailandsk mad har vi fx Foodfanatic Thai, Thaikøkken og ThaitapasLignende flotte bøger om gourmetrestauranter er fx Mielcke & Hurtigkarl, Ny Nordisk Mad og Nimb Herman. Af kogebøger med thailandsk mad har vi fx , Thaikøkken og ThaitapasLignende flotte bøger om gourmetrestauranter er fx Mielcke & Hurtigkarl, Ny Nordisk Mad og Nimb Herman. Af kogebøger med thailandsk mad har vi fx Foodfanatic Thai, og ThaitapasLignende flotte bøger om gourmetrestauranter er fx Mielcke & Hurtigkarl, Ny Nordisk Mad og Nimb Herman. Af kogebøger med thailandsk mad har vi fx Foodfanatic Thai, Thaikøkken og .


Berlingske tidende

d. 13. dec. 2015

af

af

Søren Frank

d. 13. dec. 2015