Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kill zone


Beskrivelse


Anton og hans venner bliver hyret til at redde computerspillet "Kill zone", som er ved at blive ødelagt af spilleren "Den gale Ninja", men ikke alt i spillet er, som det ser ud til at være. Spændende 2. del i serien "In-game" for 9-12-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. mar. 2023

af

af

Lone Rahbek Christensen

d. 17. mar. 2023

Anton og hans venner bliver hyret til at redde computerspillet "Kill zone", som er ved at blive ødelagt af spilleren “Den gale Ninja", men ikke alt i spillet er, som det ser ud til at være. Spændende 2. del i serien "In-game" for 9-12-årige.

Anton og hans to venner, Markus og Benjamin, bruger meget af deres fritid på skydespillet, "Kill zone". En dag bliver Anton kontaktet af trolden Fjært inde i spillet, som beder de tre venner om hjælp til at redde "Kill zone", der er i fare for at blive hacket af "Den gale Ninja". Ninjaen har det vildeste udstyr i spillet, men hvordan skal Anton få råd til ekstra udstyr, når han ingen penge har? Det viser sig, at ikke alt i spillet er, hvad det ser ud til at være, og de tre venner kommer på en farefuld mission, som sætter deres venskab på prøve.

Det er en rigtig spændende og actionfyldt historie, der tager et par drejninger undervejs. Den henvender sig primært til læsere med interesse for gaming, da meget af bogen foregår i et actionpræget spilunivers. Den beskriver dog også Antons forhold til sin mor og sin urimeligt strenge stedfar. Bogen er let at læse og med korte kapitler. Begge bind i serien er afsluttede historier, som kan læses hver for sig.

Den første bog i serien, DragonDale, var en blanding af fantasy og gaming, hvorimod denne bog primært handler om gaming. Andre serier om gaming er: "Gameragenterne", "Game Master" og "Gamerklassen".