Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kina - her kommer vi


Beskrivelse


Cipolline besøger Lulu i Beijing. De ser alt hvad turister skal se, spiser skorpioner og pekingand. De møder International Tim i en nervepirrende fodboldkamp, og Dante træffer en vigtig beslutning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. nov. 2014

af

af

Lars Larsen

d. 12. nov. 2014

I bind 14 af fodboldserien om Cipolline fra Milano er hele holdet rejst til Kina. Her tørner de sammen med Amerika-Instituttets fodboldhold International Tim i en nervepirrende kamp. For fodboldfans af begge køn fra 10 til 12 år.

Lottogevinsten er indløst og brugt til en rejse til Kina for hele det gamle Cipollinehold plus træneren og et par stykker mere. Tommi ser frem til gensynet med Lulu og bliver foruroliget over hendes tætte venskab med den seje Timothy. Dante bliver gode venner med deres lokale guide, Chen, og med hendes vise bedstefar Ziao, som ved alt om drager, skak og kinesisk livsfilosofi. Det får stor betydning for Dantes syn på fodbold. Timothy inviterer dem alle sammen til en kæmpe nytårsfest, og de ser alt hvad turister skal se i Beijing.

Bogen svarer i opbygning, sprog, stil og udseende til de øvrige bøger i serien. Der er gode beretninger fra fodboldbanen, spændende sidehistorier og velvalgt brug af tegneserieelementer. Farverigt omslag, der lover action og underholdning.

En serie på linje med Daniel Zimakoffs serie om FC Mezzi, senest bind 5, Ni mod niDe blå-gule djævle - en angriber for megetMålløse United - Maja, Melker og Zlatan. Læs også De blå-gule djævle - en angriber for meget og Målløse United - Maja, Melker og ZlatanEn serie på linje med Daniel Zimakoffs serie om FC Mezzi, senest bind 5, Ni mod ni. Læs også og Målløse United - Maja, Melker og ZlatanEn serie på linje med Daniel Zimakoffs serie om FC Mezzi, senest bind 5, Ni mod ni. Læs også De blå-gule djævle - en angriber for meget og .