Bøger / faglitteratur / barndomserindringer

Kirsten Lehfeldt : en biografi


Beskrivelse


Om skuespiller Kirsten Lehfeldts (f. 1952) barndom, udvikling fra ung skuespiller til voksen, landskendt komiker og teatermenneske. Om hendes op- og nedture både privat og professionelt med teater, film, revyer, reklamefilm og komik.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. aug. 2019

af

af

Maja Ellegaard-Petersen

d. 6. aug. 2019

Kirsten Lehfeldt har siden hun var en lille pige vidst, at hun ville være skuespiller. Bogen her tager dig helt fra hendes unge år gennem et liv på de skrå brædder sammen med et væld af andre kendte skuespillere og instruktører. For alle interesserede i dansk film, teater og tv.

I denne biografi følger vi Kirsten Lehfeldts udvikling fra ung skuespiller til voksen, landskendt komiker og teatermenneske. Hendes op- og nedture både privat og professionelt med teater, film, revyer, reklamefilm og komik skildres levende. Med mange flotte fotos fra især film og teater. Forfatteren, Jacob Wendt Jensen, er journalist og foredragsholder, og han har bedrevet mange populære biografier om kendte danskere.

Det er en grundig og velskrevet biografi, der ærligt, og med mange eksempler og anekdoter fra skuespillernes verden, giver os et indblik i en spændende kvindes liv og karriere.

Lise NørgaardOve Sprogøe og Ove Sprogøe er begge lignende biografier af samme forfatter og skrevet i samme stilLise Nørgaard og er begge lignende biografier af samme forfatter og skrevet i samme stil.


Berlingske tidende

d. 2. sep. 2019

af

af

Jakob Steen Olsen

d. 2. sep. 2019