Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kis får en bøf


Beskrivelse


Kis må ikke få musen, mislykkes med bien, og ender med en bøf.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. feb. 2010

af

af

Boy Olesen

d. 4. feb. 2010

Bogen henvender sig til den absolutte begynderlæser fra ca. børnehaveklassen, 1. klasse altså fra 5-7 år.

Pædagogisk veltilrettelagt bog, som i fast bind, med smukt layout og utrolig flotte, levende og udtryksfulde illustrationer, med udelukkende lydrette ord og enkle sætninger, giver skolens alleryngste deres første bog. Vi følger katten Kis, som gerne vil have en mus, men ikke kan få det, da det er Bos mus, som er i hans bur. Kis er på lur, men det gir ingenting, og først da Bo tager Kis med, får hun en bøf. Den faglige bevidsthed om begynderlæsningens store betydning for den videre læseudvikling, nødvendiggør at der er et stort forskelligartet udvalg til begynderne, og det er denne bog et eksempel på - såvel de yngste børn, som børnehaveklasselederne og 1. klasse-lærerne vil stå i kø.

Der findes en del lydrette bøger på markedet, men ikke nok. Derfor er denne titel, og serien Læs lydrets øvrige titler et velkomment bidrag.

Flot bog i fremragende udstyr, pædagogisk veltilrettelagt, sjove sigende illustrationer der ledsager den lydrette sjove tekst på allerbedste måde, og gør bogen fuldendt.