Bøger / skønlitteratur til børn / romaner

Kitty og balladen i bageriet


Beskrivelse


Kittys mor har planlagt, at Kitty skal lege med Ozzy, der også har superkræfter. Da en hund slipper løs i bageriet, må de sammen tage afsted for at hjælpe. Til højtlæsning fra 6 år og selvlæsning fra ca. 8 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. dec. 2022

af

af

Marion Tirsgaard

d. 23. dec. 2022

Kittys mor har planlagt, at Kitty skal lege med Ozzy, der også har superkræfter. Da en hund slipper løs i bageriet, må de sammen tage afsted for at hjælpe. Til højtlæsning fra 6 år og selvlæsning fra ca. 8 år.

To bøger i serien om superhelten Kitty, der er pige om dagen og kat om natten. I "Kitty og den hemmelige have" opdager Kitty og hendes kattevenner, Pixi og Pusser, en vidunderlig og hemmelig have. Pixi er så begejstret, at hun fortæller de andre katte om haven, men det skulle hun ikke have gjort. "I Kitty og balladen i bageriet" har Kittys mor planlagt en legeaftale for Kitty med Ozzy, der også har superkræfter. Kitty og Ozzy har svært ved at blive venner, men da en hund slipper løs i bageriet, må de sammen tage afsted for at bringe orden i bageriet, og det hjælper på venskabet. Med illustrationer, stor skrifttype, persongalleri og faktasider om katte. I serien er tidligere udkommet Kitty og det mystiske klokketårnKitty og guldtigeren og Kitty og guldtigerenTo bøger i serien om superhelten Kitty, der er pige om dagen og kat om natten. I "Kitty og den hemmelige have" opdager Kitty og hendes kattevenner, Pixi og Pusser, en vidunderlig og hemmelig have. Pixi er så begejstret, at hun fortæller de andre katte om haven, men det skulle hun ikke have gjort. "I Kitty og balladen i bageriet" har Kittys mor planlagt en legeaftale for Kitty med Ozzy, der også har superkræfter. Kitty og Ozzy har svært ved at blive venner, men da en hund slipper løs i bageriet, må de sammen tage afsted for at bringe orden i bageriet, og det hjælper på venskabet. Med illustrationer, stor skrifttype, persongalleri og faktasider om katte. I serien er tidligere udkommet Kitty og det mystiske klokketårn og .

To flotte bøger, der er fulde af mysterier og som har en tilpas mængde spænding, samtidig med, at de emmer af hygge og ender godt. Illustrationerne er holdt i en enkel farveskala, hvilket udtryksmæssigt får bøgerne til at skille sig lidt ud. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden.

Fans af bøgerne om Isadora Moon, der er halvt fe og halvt vampyr, se fx Isadora Moon holder fødselsdag, vil også elske denne serie.