Bøger / faglitteratur / breve

Klap i, hest! : indrømmelser fra det perfekte liv


Beskrivelse


Korrespondance mellem to kvinder i 30'erne, Katrine Engberg (f. 1975) og Anne Mette Hancock (f. 1979) om alt, hvad et kvindeliv er fuldt af: mænd, sex, mode, venskaber, børn, skønhed, jalousi, konflikter, politik, velgørenhed, tro, rejser, hemmeligheder og kærlighed.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juni 2012

af

af

Katja Larsen

d. 29. juni 2012

Klap i, hest henvender sig til kvinder, måske især til dem der kan identificere sig med forfatterne, er i 30'erne, har eller er ved at etablere familie og som ved, hvor svært det er at opnå det perfekte.

Katrine Engberg og Anne Mette Hancock begyndte at skrive sammen uden egentlig at kende hinanden særlig godt. Målet med at skrive sammen var at være hudløst ærlige, også omkring deres knap så flatterende sider. At se om et nyt, skrøbeligt venskab kunne klare statements, der stikker dybere end de ofte lidt for overfladisk lykkelige opdateringer på Facebook. I deres korrespondance kommer de omkring emner som kærlighed, politik, sex, tro og børn. Det er underholdende læsning samtidig med at mange vil kunne identificere sig med forfatternes både gode og dårlige sider.

Maise Njor og Camilla Stockmann er med Michael Laudrups tænder et eksempel på succesfuld korrespondance mellem to kvinder omkring alting. Alligevel vil jeg mene, at nærværende bog kommer længere ind bag kvinders facade. Klap i, hest er mere udleverende og mere sigende for, hvordan vi kvinder virkelig er - når vi altså tør stå ved fx vores jalousi, løgne og andre helt naturlige følelser.

I en tid hvor især kvinder stræber efter det perfekte, er det befriende når to kvinder åbner op for deres private tanker, om emner der er relevante for de fleste kvinder. Og viser at selv de udadtil perfekte gemmer på smålighed og skabskeletter. Humoristisk læsning.


Berlingske tidende

d. 14. juli 2012

af

af

Merete Reinholdt

d. 14. juli 2012


Weekendavisen

d. 27. juli 2012

af

af

Helle Merete Brix

d. 27. juli 2012


Jyllands-posten

d. 29. juli 2012

af

af

Henrik Gade Jensen

d. 29. juli 2012