Bøger / faglitteratur / vejledninger

Klar - parat - investér : håndbog til begyndere


Beskrivelse


Guide til langsigtet investering i aktier, obligationer og investeringsbeviser for frie midler på det regulerede marked i Danmark. På baggrund af egne erfaringer med investering giver forfatterne indsigt i hvilke usikkerheder, udfordringer og forbehold man står over for som ny investor.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. sep. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 20. sep. 2018

Henvender sig til alle, der ønsker at forvalte deres privatøkonomi bedre, men som måske lige mangler et skub for at springe ud som investor. Her bliver de klædt på til at træde ind på aktiemarkedet.

Fire unge kvinder fra Copenhagen Business School er gået sammen om at skrive denne bog om at investere. De starter fra bunden med at fortælle, hvad en børs egentlig er, og hvorfor virksomheder bliver børsnoteret. Herefter følger en række praktiske hands-on kapitler, hvor vi lærer om afkast, risikospredning, tidshorisonter, aktieindekser, stop loss, konjunkturer og obligationer.

Glimrende bud på en "lær at investere" guide for begyndere og let øvede. De fire unge forfattere har allerede et imponerende CV, og flere af dem er iværksættere eller foredragsholdere ved siden af deres studier.

Bogen ligner Sæt kursenInvestering uden habitFå mod på at investere selvBoost din opsparing med aktier, Investering uden habit, Få mod på at investere selv og Boost din opsparing med aktierBogen ligner Sæt kursen, , Få mod på at investere selv og Boost din opsparing med aktierBogen ligner Sæt kursen, Investering uden habit, og Boost din opsparing med aktierBogen ligner Sæt kursen, Investering uden habit, Få mod på at investere selv og .


Jyllands-posten

d. 8. dec. 2018

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 8. dec. 2018