Bøger / faglitteratur / vejledninger

Klargør kroppen før graviditet : 10 naturlige trin til at få et sundere barn - også for mænd


Beskrivelse


Program med 10 trin til at optimere den generelle sundhed, mænd såvel som kvinder, så man øger muligheden for at få et sundt barn. De 10 trin tager udgangspunkt i naturlige behandlingsmetoder, som kost, livsstil, motion, yoga, meditation og Ayurveda.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. juni 2020

af

af

Heidi Mørch

d. 10. juni 2020

Her er hjælp til at øge din sundhed, så det bliver lettere at blive naturligt gravid og få et sundere barn. For i øvrigt sunde og raske mænd og kvinder, der vil gøre en ekstra indsats for at give deres kommende barn den bedste start.

De 10 trin er ikke en behandling for barnløshed eller infertilitet, men et program til at optimere sin generelle sundhed, mænd såvel som kvinder, så man øger muligheden for at få et barn, der er sundt. De 10 trin tager udgangspunkt i naturlige behandlingsmetoder, som kost, livsstil, motion, yoga, meditation og Ayurveda. Hovedopdelingen af bogen er tredelt startende med et baggrundsafsnit, herefter følger et praksisafsnit indeholdende de 10 trin og sluttelig et teoriafsnit om specifikke kropslige tilstande hos begge køn, der kan give problemer ved undfangelse og graviditet. Hvert af de 10 trin har en lynguide til bevarelse af overblikket samt en hovedpointe, "Hvis du kun kan overkomme det allervigtigste". Forfatteren er læge med særlig klinisk ekspertise inden for graviditet og fødsel.

Populært emne, velformuleret, kan bruges på flere niveauer og stadig give mening, da opbygningen gør det nemt at udvælge tiltag som passer til den enkeltes liv og hverdag.

Bogen er en videreudvikling af forfatterens Bliv naturligt gravidBliv gravidSpis dig gravid fra 2012 med næsten samme opbygning. Andre titler om øget fertilitet på naturlig vis er fx Bliv gravid og Spis dig gravidBogen er en videreudvikling af forfatterens Bliv naturligt gravid fra 2012 med næsten samme opbygning. Andre titler om øget fertilitet på naturlig vis er fx og Spis dig gravidBogen er en videreudvikling af forfatterens Bliv naturligt gravid fra 2012 med næsten samme opbygning. Andre titler om øget fertilitet på naturlig vis er fx Bliv gravid og .