Bøger / skønlitteratur / roman

Klarsyn


Beskrivelse


Krimi. En fortvivlet mor leder efter sin forsvundne søn og søger hjælp hos en clairvoyant. Imens kommer vicekriminalkommisær John Marvel ved et tilfælde på spor af sagen, da hans chef sætter ham til at lede efter en hund.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. feb. 2018

af

af

Iben Jakobsen

d. 26. feb. 2018

Krimi. En fortvivlet mor søger efter sin forsvundne søn og søger hjælp hos en clairvoyant, mens en politimand kommer på sporet i en anden sag. For krimilæsere og Belinda Bauer-fans.

En lille dreng forlod sit hjem i et øjebliks uopmærksomhed. Fem små fodspor i cementen udenfor er det eneste, der er tilbage af Daniel, og hans mor Anna klamrer sig desperat til dem, mens James, ægtemand og far, fordyber sig i sit arbejde i garagen og drukner sine sorger sammen med sine kollegaer. Vicekriminialkommissær John Marvel har travlt med utallige andre sager, da hans tåbelige chef sætter ham til at lede efter en hund. Spor krydses og ting viser sig at have en sammenhæng, da både Anna og Marvel opsøger en mand, der påstår at kunne se ting og kommunikere med de døde - og måske, de levende.

Bauer skriver som altid virkelig godt og meget fængende - desværre halter plottet lidt i denne krimi, der trods sine page-turner egenskaber ultimativt føles lidt for rodet. Snerten af det overnaturlige vil være en smagssag for den enkelte læser om det forstyrrer eller styrker historien. Bogen er selvstændig og hører ikke under nogle af forfatterens andre serier.

Bauers andre bøger er oplagt læsning, herudover kan man finde flere dystre engelske krimiscenarier hos forfattere som Matthew Arlidge, M.R. Hall og Robert Galbraith.