Bøger / faglitteratur / billedværker

Klassiske biler : en visuel historie


Beskrivelse


Om klassiske biler fra 1940'erne og frem til 1980'erne med masser af detaljer og fotos.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2017

af

af

Henrik H Pedersen

d. 13. okt. 2017

Den ultimative bog om klassiske biler fra 1940'erne og frem til 1980'erne med masser af detaljer og fotos. For den bilhistoriske fan, både voksne og større børn, med særlig interesse for bøger om klassiske biler.

Historien om mere end 250 ikoniske biler fra den klassiske bils guldalder. Bogen, som er oversat fra engelsk, går kronologisk frem, med et stort kapitel for hvert årti med start i 1940'erne. Herunder præsenteres de berømte bilmærker og deres særlige kendetegn i tekst, fotos og fakta-bokse. Samtidig fortælles også historien om teknologiens udvikling hvad angår motor, hestekræfter, formgivning og design. Bagerst findes supplerende viden med tekniske ordforklaringer foruden en oversigt over alverdens bilmuseer.

Bog i stor og tyk A4 format. Måske noget tung og voldsom at sidde med, men ikke desto mindre, en af de mest indbydende bilbøger jeg har set. Hele layout- og billedsiden er en gennemført æstetisk nydelse. Desuden velskrevet og informativ uden at være for teksttung.

I layout, stil og format minder nærværende bog om Den store bilbogDen klassiske bilDen store bog om klassiske biler50 klassikere . Denne handler dog primært om den almindelige bilhistorie. Relevant for samme målgruppe findes også Den klassiske bil samt Den store bog om klassiske biler. 50 klassikere er mere begrænset og primært for børn eller større børnI layout, stil og format minder nærværende bog om Den store bilbog . Denne handler dog primært om den almindelige bilhistorie. Relevant for samme målgruppe findes også samt Den store bog om klassiske biler. 50 klassikere er mere begrænset og primært for børn eller større børnI layout, stil og format minder nærværende bog om Den store bilbog . Denne handler dog primært om den almindelige bilhistorie. Relevant for samme målgruppe findes også Den klassiske bil samt . 50 klassikere er mere begrænset og primært for børn eller større børnI layout, stil og format minder nærværende bog om Den store bilbog . Denne handler dog primært om den almindelige bilhistorie. Relevant for samme målgruppe findes også Den klassiske bil samt Den store bog om klassiske biler. er mere begrænset og primært for børn eller større børn.Informationer og udgaver