Bøger / faglitteratur

Klimaguiden : red verden lidt hver dag


Beskrivelse


Guide til hvordan man, som almindelig dansker, kan leve mere klimavenligt og yde et bidrag til at redde kloden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. aug. 2019

af

af

Lars Ovesen

d. 12. aug. 2019

Vi ved det alle! Drivhuseffekten løber løbsk, verdenshavene og klimaet bliver varmere og det er nu vi skal hive i nødbremsen. Med denne "klimaguide" under armen er du på vej til selv at udrette noget. For den miljøbevidste læser, men også for opgaveskrivende.

Bogen indledes med et forord, samt en intro, der kridter banen op og fortæller om situationen i dag. De næste 11 kapitler omhandler, hvad du selv kan stille op i forbindelse med klimaudfordringen. Læs eksempelvis om hvordan du håndtere klimaet i forbindelse med blandt andet tøj, bolig, højtider og ferie. De enkelte kapitler fortæller i ord og billeder om den nuværende situation og kommer med en lang række gode råd, vejledninger og anbefalinger til at blive mere klimavenlig.

Dette er en vigtig bog! For fremtiden, for klimaet og for de næste generationer, der skal overtage en ødelagt jord. De mange gode råd og vejledninger er nemme at følge og kan betragtes som "lavthængende frugter", så der er ikke nogen undskyldning for ikke at komme i gang. Teksten er velskrevet og letforståelig og giver virkelig blod på tanden efter at komme i gang med at være mere klimavenlig.

For yderligere litteratur om klima, kost mv. se: Bæredygtig kostKlimapolitik - et samfundsperspektiv eller Klimapolitik - et samfundsperspektivFor yderligere litteratur om klima, kost mv. se: Bæredygtig kost eller .