Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Klompelompes vinterbørn


Beskrivelse


46 strikkeopskrifter i tre forskellige niveauer med udgangspunkt i vintertøj til babyer og børn, drenge og piger. Her er jakker, huer, sweatre, nederdele, bukser, kjoler og dragter til babyer og børn, drenge og piger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. aug. 2019

af

af

Laura Winding

d. 30. aug. 2019

Klompelompe er tilbage med varm strik til vinterbørn. Opskrifterne er til strikkere på alle niveauer.

Klompelompes vinterbørn indeholder 46 strikkeopskrifter, hvoraf nogle få er strik til voksne, men de fleste er varmt vintertøj til drenge og piger i alderen 0-10 år. Enkelte mønstre eller dele af mønstre går igen fra tidligere Klompelompe-udgivelser. Bogen indeholder desuden fakta om garn og forkortelser samt fotos af alle modellerne. Der er yderligere hjælp at hente på www.klompelompe.no.

Klompelompe holder standarden. Gedigne opskrifter på 3 forskellige niveauer, så du kan vælge efter evner eller den tid, du har til rådighed. Instruktionerne er grundige, og ved særlige teknikker henvises til videoguides på klompelompe.no. Det er et velkendt, klassisk men moderne look i afdæmpede farver på varmt tøj, som børnene kan bevæge sig i og let kan få af og på. De stemningsfulde billeder giver inspiration til farvekombinationer, og demonstrerer samtidig hvordan modellerne kan kombineres.

Det er nærliggende at nævne KlompelompeKlompelompeVinterbørns andre udgivelser: (Strik året rundt) og . Lene Holme Samsøe og Annette Danielsen har begge udgivet mange fine strikkeopskrifter til børn. Sys Fredens har også lavet vinteropskrifter til børn i VinterbørnDet er nærliggende at nævne s andre udgivelser: (Strik året rundt) og . Lene Holme Samsøe og Annette Danielsen har begge udgivet mange fine strikkeopskrifter til børn. Sys Fredens har også lavet vinteropskrifter til børn i VinterbørnDet er nærliggende at nævne Klompelompes andre udgivelser: Klompelompe (Strik året rundt) og Klompelompe. Lene Holme Samsøe og Annette Danielsen har begge udgivet mange fine strikkeopskrifter til børn. Sys Fredens har også lavet vinteropskrifter til børn i .