Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Klovnejagten


Beskrivelse


Bulder, Brag, Hassan og Frede er i Vincent Mørks Cirkus. Der er et mystisk og uhyggeligt show i dette cirkus, fx med den meget oversavede dame og et blodigt monsteragtigt bæst, som Brag kommer meget tæt på.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. jan. 2016

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 12. jan. 2016

Monsterjægerne fra serien "Bulder & Brag", hjælper igen deres venner Frede og Hassan, da de alle fire går i cirkus. I et langt mareridt møder Frede og Hassan bl.a den oversavede dame, freaks og dræberklovne, mens Bulder kommer tæt på et bæst. Gyser med blod og humor for børn på 10-12 år, der tør.

Bulder og Brags far har foræret dem fire billetter til Vincents Mørks Cirkus. Det et meget usædvanligt cirkus med mystiske og uhyggelige oplevelser især for Frede og Hassan. Brag bliver væk, men Bulder, Hassan og Frede møder Vincent Mørk, som har et problem med en aftale lavet med en dæmon. Da forestillingen begynder leder Bulder efter Brag, mens Frede og Hassan går ind i teltet for at se showet. Den oversavede dame, kødædende fisk og dræberklovne er på programmet, da et stort voldsomt bæst, som ikke var på programmet, tager over. Bæstet er i et bur med Brag. Bulder forsøger at hjælpe sin søster i kampen mod bæstet.

Det er en spændende, uhyggelig og original historie med en skæv humor, som er rigtig flot grafisk illustreret. Bogens ramme skabes i bogens begyndelse og slutning med afsnit fra et monsterkodex om dræberklovne af monsterjægeren Jens Gansler, Bulder & Brags oldefar. Det er en kultisk fakta-tekst, der fint perspektiverer historien. Bogen er letlæst med en lix på 19.

Det er den tredje bog om "Bulder & Brag", og den kan godt læses uafhængigt af de to andre bøger i serien VampyrjagtenVarulvejagten og VarulvejagtenDet er den tredje bog om "Bulder & Brag", og den kan godt læses uafhængigt af de to andre bøger i serien Vampyrjagten og .


Børn & bøger

Årg. 69, nr. 3 (2016)

af

af

Kent Poulsen

Årg. 69, nr. 3 (2016)