Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Klub 4 - en død hund


Beskrivelse


Det er fredag aften og meget tåget. Så hvad skal de lave? Det ved Freja. Hun har set gamle Viggo smide en stor sæk ned i en grav i sin have. Underligt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. jan. 2019

af

af

Karsten Boll

d. 8. jan. 2019

Nede ved huset på Pilevej bor to gamle mennesker. Der er en nygravet grav udenfor. Klub 4 tror ikke på, at det er deres hund, der er begravet der. Fra Simons far bliver der stjålet køer. Det er lige en sag for Klub 4. To letlæste bøger, for 6-8 år.

I "Klub 4 - kotyven" beslutter Klub 4 sig for at holde øje med den mark, hvorfra Simons fars køer forsvinder. Det er lige ved at gå galt. I "Klub 4 - en død hund" besøger Klub 4 et ældre ægtepar - Viggo og Stine - i deres hus. Da Viggo siger, at den nye grav i haven indeholder deres nyligt døde hund, tror de ikke på ham. Begge bøger er i serien "Læseklub - blå", og har lix 04 og lettal 13. Tegningerne er lavet af Miwer, der også har lavet tegninger til Nøglen til HelvedePanternatten og PanternattenI "Klub 4 - kotyven" beslutter Klub 4 sig for at holde øje med den mark, hvorfra Simons fars køer forsvinder. Det er lige ved at gå galt. I "Klub 4 - en død hund" besøger Klub 4 et ældre ægtepar - Viggo og Stine - i deres hus. Da Viggo siger, at den nye grav i haven indeholder deres nyligt døde hund, tror de ikke på ham. Begge bøger er i serien "Læseklub - blå", og har lix 04 og lettal 13. Tegningerne er lavet af Miwer, der også har lavet tegninger til Nøglen til Helvede og .

To fine historier som de øvrige i serien med tegninger, der følger historien.

I samme serie af samme forfatter er der Klub 4 - tyve i nattenKlub 4 - skattejagtDen hvide håndEn grå heksIb i gips og Klub 4 - skattejagt. Andre spændende bøger kunne være Den hvide hånd og En grå heks samt Ib i gipsI samme serie af samme forfatter er der Klub 4 - tyve i natten og . Andre spændende bøger kunne være Den hvide hånd og En grå heks samt Ib i gipsI samme serie af samme forfatter er der Klub 4 - tyve i natten og Klub 4 - skattejagt. Andre spændende bøger kunne være og En grå heks samt Ib i gipsI samme serie af samme forfatter er der Klub 4 - tyve i natten og Klub 4 - skattejagt. Andre spændende bøger kunne være Den hvide hånd og samt Ib i gipsI samme serie af samme forfatter er der Klub 4 - tyve i natten og Klub 4 - skattejagt. Andre spændende bøger kunne være Den hvide hånd og En grå heks samt .