Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Klude : strik til hele året


Beskrivelse


Strikkeopskrifter til grydelapper, vaskeklude, håndklæder og meget mere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. aug. 2017

af

af

Helle Laursen

d. 31. aug. 2017

Holder du af at strikke klude, er her inspiration til både grydelapper, vaskeklude, håndklæder og meget mere. 35 opskrifter som kan give strikkelyst og som både begyndere og erfarne strikkere, kan få fornøjelse af.

Bogen starter med en indledning, der fortæller om garnkvaliteter og pindestørrelser og forfatteren deler ud af egne strikke-erfaringer. Indledningen indeholder også en kort forklaringer på de strikketeknikker, der er brugt til de forskellige klude gennem bogen. Endelig er der links til flere garnforhandlere på nettet. De enkelte opskrifter starter alle med en lille indledning og derefter kommer selve opskriften. Alle opskrifter er suppleret med et strikkediagram, et foto af den færdige klud samt et inspirationsfoto. Alle fotografierne er i farve.

Bogen har ligget på den norske besellerliste i 2014 og er nu kommet i en dansk udgave. En fin strikkebog i et godt format med mange forskellige opskrifter, der kommer godt omkring kluden i alle dens brugsformer og i varierende sværhedsgrader. Her er rig muligheder for strikkeglæde og inspiration til klude, der kan bruges i hjemmet eller måske som gaver.

Få inspiration til flere strikkede klude i Strikkede kludeSkønne klude af Helle Benedikte Neigaard og i Skønne klude af Susanne Gustafsson, som er et mix af strikkede og hæklede kludeFå inspiration til flere strikkede klude i Strikkede klude af Helle Benedikte Neigaard og i af Susanne Gustafsson, som er et mix af strikkede og hæklede klude.