Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Knitting fools : strikkeopskrifter til kvinder


Beskrivelse


Strikkebog med 16 opskrifter på trøjer til kvinder. Modellerne er inspireret af udstillingen FOOLS med malerier af Michael Kvium.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. sep. 2016

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 14. sep. 2016

16 strikkeopskrifter til kvinder med inspiration fra Michael Kviums malerier fra udstillingen FOOLS. For det strikkeglade publikum.

Knitting Fools er en strikkebog, hvor forfatteren har fundet sin inspiration til modellerne i malerier af Michael Kvium. Bogen starter med en lille oversigt over forkortelser, rettelser, materialer og en tak. I forordet forklares hvordan inspirationen opstod. Efter forordet kommer de 16 strikkeopskrifter, der hver især starter med et billede af den strikkede model og så følger selve strikkeopskriften. Til hver opskrift følger også et billede af det maleri, der har inspireret til den enkelte model.

En rigtig flot og anderledes strikkebog. Layoutet er som man kender det fra forfatterens tidligere strikkebøger, med overskuelige opskrifter og flotte billeder af modellerne. Opskrifterne er for de mere øvede strikkere.

Annette Danielsen har udgivet en lang række strikkebøger, der ligesom denne tager udgangspunkt i et andet univers. Eksempelvis kan nævnes Kunsten at strikke en ø.